Oferta de produse

  • Stil si eleganta Vanzare bijuterii

BAV AMANET

Soluţie financiară simplă şi rapidă

În viaţa de zi cu zi, pot apărea situaţii sau evenimente neprevăzute, când apare nevoia urgentă de bani şi nu este timp de stat la coadă, de proceduri interminabile de atribuire a unui credit, care ar dura mai multe ore, zile, sau săptămâni.

Clienţii noştrii ne aleg tocmai de aceea pe noi. Ei ştiu deja, că la noi pot obţine suma dorită în câteva minute. Fără întrebări inutile, fără girant, fără proceduri lungi şi complicate, iar creditul amanetar se poate utiliza în orice scop doreşte clientul.

  • Trebuie să vă achitaţi facturile, dar încă nu aţi primit salariul?
  • Doriţi să cumpăraţi un cadou cuiva drag?
  • Aveţi o posibilitate unică pe care nu doriţi să o refuzaţi?
  • Nu puteţi obţine un credit bancar?
  • Trebuie să achitaţi salariile, facturile prestatorilor sau partenerii de afaceri şi nu aveţi bani suficienţi?

În aceste situaţii sau cazuri similare soluţia vine de la BAV AMANET.

… numerar pe loc şi rapid

Clienţii noştrii ne aleg tocmai din acest motiv pe noi. Ei ştiu deja, că la noi pot obţine suma dorită în câteva minute. Fără întrebări inutile, fără girant, fără proceduri lungi şi complicate, iar creditul amanetar se poate utiliza în orice scop doreşte clientul.

Credit amanetar pentru bijuterii şi obiecte din aur şi argint, precum şi pentru aur de investiţie.

Compania BAV AMANET, in afara de creditul pe 30 de zile aplicat în general pe piaţa de amanet mai oferă şi posibilitatea de amanetare pe 60, repectiv 90 de zile.

În cazul celor trei produse, comisionul de amanetare este de 0,30 %/zi. După expirarea termenului contractual, mai oferim clienţilor o perioda de graţie, în care clientul poate să îşi revendice obiectele amanetate prin plata unui comision suplimentar pe lângă comisionul iniţial pentru zilele care depăşesc perioada normală de amanetare.

Cine apelează la seviciile noastre?

Clientela noastră este formată de oameni care dispun de bijuterii şi opteză pentru o metodă de creditare prin care sunt consideraţi parteneri egali. Creditului amanetar este considerat o tranzacţie financiară în cadrul căruia un obiect de valoare este preschimbat în bani pentru un anumit comision şi pentru o perioadă prestabilită.

Discreţie, siguranţă!

Având în vedere că de obicei tranzacţiile financiare se rezolvă personal şi discret, firma noastră nu vă deranjează acasă, mai degrabă vă intâmpinăm într-o ambianţă plăcută şi confortabilă intr-una din unităţile noastre.

Condiţiile Generale de Amanetare