Termékajánló

  • Ékszer a BAV Amanet zálogfiókjaiban

BÁV Amanet záloghitel

Gyors és egyszerű pénzügyi megoldás minden élethelyzetben

Minden egyén, család, vállalkozás életében adódhat olyan helyzet, jöhet olyan esemény, mikor azonnali készpénzre van szükség és nincs idő sorban állásra, hosszadalmas ügyintézésre, mely akár több órát vagy napot is igénybe vehet.

Ügyfeleink éppen azért választanak bennünket, mert tudják, hogy nálunk pár perc alatt készpénzhez juthatnak. Nincsenek kérdések, nem szükséges kezes, nincs hosszadalmas hitelbírálat és a záloghitel bármilyen célra felhasználható.

  • Fel kell adnia a számláit, de még nem jött meg a fizetése?
  • Ajándékot szeretne vásárolni az egyik családtagjának?
  • Egy kihagyhatatlan ajánlatot szeretne kihasználni?
  • Nem jut banki hitelhez?
  • Ki kell fizetnie munkavállalóit, alvállalkozóit, de még nincs rá fedezete?

Ilyen és ehhez hasonló helyzetekre is megoldást kínál a BÁV záloghitel.

…gyors és azonnali készpénz!

Ügyfeleink éppen azért választanak bennünket, mert tudják, hogy nálunk pár perc alatt készpénzhez juthatnak.
Nincsenek kérdések, nem szükséges kezes, nincs hosszadalmas hitelbírálat és a záloghitel bármilyen célra felhasználható.

Záloghitel  arany és ezüst ékszerekre, tárgyakra, befektetési tömbaranyra.

A BAV AMANET a román zálogpiacon általánosan alkalmazott 30 napos futamidejű termék mellett 60 napos és 90 napos hitelterméket is kínál ügyfelei részére.
Mindhárom futamidő esetén a napi kamat 0,3%.
A futamidő lejáratát követően hosszabb türelmi időt is biztosítunk ügyfeleinek. Ez idő alatt- pótdíj megfizetése mellett- a beadó még kiválthatja zálogtárgyait.

Kik veszik igénybe a záloghitelt?

Ügyfeleink közé azok az emberek tartoznak, akik rendelkeznek ékszerekkel, és előnyben részesítik a hitel felvételnek azt a típusát, ahol az ügyletben egyenrangú félként, partnerként vehetnek részt. Ugyanis a záloghitel leginkább egy olyan csereügyletként írható le, ahol bizonyos díjért, meghatározott időre az értéktárgyat készpénzre cseréljük.

Diszkréció, biztonság

Mivel pénzügyeit szereti mindenki önmaga intézni és pénzügyekben elengedhetetlen a diszkréció, ezért nem zavarjuk otthonában, hanem modern, ügyfélbarát környezetben várjuk zálogfiókjainkban.

A hitel futamideje alatt banki szintű biztonságtechnikai rendszerrel felszerelt értéktárainkban biztonságosan megőrizzük értéktárgyát.

A ZÁLOGSZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI