Despre Noi

  • Stil si eleganta Vanzare bijuterii

Experienţă şi fiabilitate de peste 250 de ani.

Compania mamă, BAV Zrt., firmă înfiinţată de peste 250 de ani, este liderul pieţei din Ungaria în domeniul amanetării şi al comerţului cu antichităţi.

Firma BAV AMANET IFN S.R.L. a fost înfiinţată acum 18 ani, având sediul social sediul în Oradea.

În 2006 am deschis puncte de lucru în Oradea, Arad şi Satu-Mare, în 2008 la Târgu Mureş, iar în 2009 la Carei şi a doua unitate în Oradea. Din 2017 suntem prezenti si in Cluj-Napoca

Cu ocazia amenajării unităţilor am avut în vedere pe lângă aspectul plăcut şi comfortabil, ca obiectele amanetate să fie păstrate în condiţii de maximă siguranţă, prevăzute în Directivele Uniunii Europene, similar băncilor comerciale.

Amanetarii companiei sunt pregătiţi în propriul Centrul de Calificare din Budapesta, unde la terminarea cursurilor şi examenul final, primesc Certificate de Absolvire pentru meseria de amanetari. Personalul nostru participă în mod regulat la cursuri şi formări profesionale pentru a putea oferi întotdeauna servicii de cea mai înaltă calitate.

Produsele noastre precum si comisionele aplicate au fost gândite şi elaborate în aşa fel, încât să fie competitive, iar pe de altă parte să corespundă cerinţelor şi nevoilor clientelei şi pieţei.