FAQ

  • Stil si eleganta Vanzare bijuterii

Întrebări frecvente

Ce este împrumutul amanetar?

Bani rapizi şi fără birocraţie! Calea cea mai rapidă pentru a obţine bani este creditul amanetar. Obiectele de valoare aduse intr-una din unităţile noastre sunt evaluate pe loc şi fără birocraţie, iar în câteva minute vă înmânăm valoarea creditului aferent în numerar, pe loc. Pe perioada derulării contractului vă păstrăm obiectele în cea mai mare siguranţă.

În cazul în care nu aveţi disponibilităţi la terminarea contractului, aveţi posibilitatea prelungirii acestuia, chiar şi succesiv!

Avantajul creditului amanetar constă în faptul că se obţine rapid, pe loc, astfel în câteva minute se rezolvă şi problemele materiale apărute.

Ce obiectele sunt acceptate în amanet?

  •  bijuterii şi obiecte din aur şi argint
  •  aur de investiţie

Ce documente sunt necesare pentru obţinerea creditului amanetar?

Pentru a obţine un credit amanetar nu aveţi nevoie de adeverinţă de venit, de girant, de facturi de utilităţi, etc. Dacă aţi împlinit vârsta de 18 ani, ajunge să aveţi la dvs. un act de identitate şi obiectele pe care doriţi să le amanetaţi. Noi vom evalua obiectele dvs. şi vă achităm creditul în numerar pe loc.

Câţi bani pot primi?

Valoarea de amanet a obiectelor este estimată de amanetarul noastru. Astfel dumneavoastră, cunoscând valoarea maximă pe care o puteţi obţine, puteţi decide asupra sumei solicitate.

Cât costă şi pe ce perioade se poate amaneta?

Clienţii pot opta între variante scurte de 3 zile sau de 30 de zile, dar avem în oferta nostră două variante de termen mai lung de 60, respectiv de 90 de zile.

Comisionul aplicat este de 0,30 %/zi

Nu există:

  • taxă de evaluare
  • comision de acordare
  • taxă pentru tipizate

Cine poate beneficia de credit amanetar?

Oricine a împlinit vârsta de 18 ani. Excepţie fac persoanele care, în mod evident nu au discernământul necesar pentru a îndeplini şi înţelege procesul de amanetare.

Cum pot obtine un credit amanetar?

  • Aduceti obiectele dvs. de amanetat la cea mai apropiată unitate BAV Amanet.
  • Amanetarul nostru va evalua bijuteriile şi/sau obiectele dvs. şi vă va comunica valoarea creditului pe care îl puteti obţine.
  • La casieria unităţii veţi primi pe loc valoarea creditului în numerar şi exemplarul dvs. din Contractul de Amanet. Totul în câteva minute. Obiectele amanetate sunt păstrate în siguranţă pe perioada derulării contractului.

Unde găsesc cea mai apropriată unitate BAV Amanet?

Căutare unităţi