GYIK

  • Ékszer a BAV Amanet zálogfiókjaiban

Gyakran ismételt kérdések

Mi a kézizáloghitel?

Készpénz gyorsan és bürokráciamentesen! A legrövidebb út, hogy gyorsan jusson kölcsönhöz: a kézizálog-hitel. Értéktárgyát fedezetként elhelyezi nálunk, mi felbecsüljük és hosszadalmas hitelelbírálás nélkül egy-két percen belül átadjuk készpénzben a hitelt. Az összeg visszafizetéséig értéktárgyát biztonságosan megőrizzük. Amennyiben késne a visszafizetéssel, a lejárati időn belül lehetőséget biztosítunk a hitel meghosszabbítására, akár egymás után többször is!

A záloghitel előnye, hogy gyors, akár néhány perc alatt felvehető, s így pillanatok alatt megoldja az átmeneti likviditási gondokat.

Milyen tárgyakat fogadnak el zálogul?

  • arany, ezüst ékszereket és tárgyakat
  • befektetési célú aranytömböt

Milyen dokumentumok szükségesek a hitel felvételéhez?

A kézizáloghitel igénybevételéhez nincs szükség jövedelemigazolásra, kezesre, közüzemi számlákra stb. Ha ön betöltötte 18. életévét elég, ha értéktárgyával, személyi okmányaival befárad hozzánk, mi felbecsüljük és kifizetjük a hitelt készpénzben.

Mennyi pénzt kapok?

Az elzálogosítani kívánt értéktárgy zálogértékét a becsüs határozza meg, és a tárgykörre kihelyezhető kölcsön-kihelyezési maximumérték ismeretében az ügyfél dönthet az általa igényelt kölcsön összegéről.

Mennyibe kerül, milyen futamidők közül lehet választani?

Ügyfeleink szabadon választhatnak az alkalmazott futamidők közül, a legrövidebb futamidőnk 30 napos, a két hosszabb a 60 és 90 napos.

Napi kamat 0,3%

Nem számítunk fel:

  • értékbecslési díjat
  • folyósítási jutalékot
  • nyomtatványköltséget

Kik vehetik igénybe?

Minden 18. életévét betöltött személy. Kivételt képez az a személy, akinek láthatóan hiányzik vagy csökkent a zálogügylet intézéséhez szükséges belátási képessége.

Hogyan juthatok záloghitelhez?

  • Hozza el ékszerét, értéktárgyát a legközelebbi BAV-Amanet zálogfiókba.
  • Becsüs munkatársunk megvizsgálja ékszerét, értéktárgyát és megállapítja a kölcsön összegét.
  • Ön a pénztárnál rögtön megkapja a kölcsönt készpénzben és az ügylet bizonylatát, a zálogszerződést. Mindez csupán néhány percet vesz igénybe. Értéktárgyát biztonságosan megőrizzük a kiváltásáig.

Hol találok a lakóhelyem környezetében BAV-AMANET zálogfiókot?

Fiókkereső